Fascia træning

Fascia er den bindende væv der holder hele din krop sammen.

Fascia er den bindende væv der holder hele din krop sammen. Den holder muskler, led og organer på plads og ved at gøre det, fungerer det som en samlende organ igennem og ovenpå din hele fysiske krop. Den ligger som et fint lag under din hud og beskytter hver eneste muskelfiber og den samler alle organer i din bughule.

Forestil dig en åben appelsin hvor du kan se en del samlende sene og membraner der pakker frugtens kød. Den menneskelige krop er også holdt sammen af denne type membraner. Jeg valgte dets faglige navn, fordi det er kortere og hurtigere at udtale. Fascia betyder simpelthen bindevæv.

Du har sikkert hørt tit på det seneste om bindevæv og de giftstoffer der samler sig under det. Der sker en del opdagelser på dette område, og behandlinger som bindevævsmassage eller bindevævsakupunktur kan læses tit om på nettet.​

Jeg blev introduceret til bindevævets rolle i løbet af min kranio-sakral uddannelse hos Odense Zone-Terapi skolen. Vi lærte dengang at strække den overfladiske bindevæv ud over hele kroppen, og så hvor mange gode effekter denne teknik alene havde over klienten.

Det sker tit, at de smerter vi tror vi har i led og muskler forsvinder fuldstændigt efter en fascia træning behandling, hvor giftstoffer bliver simpelthen drænet ud af kroppen.

Fordelen med fascia træning (modsat bindevævsmassage) er at du vil kunne SELV gøre det hjemme. Jeg guider dig, og lærer dig teknikken og du vil få den guldværd viden til at vedligeholde effekten.​

”Fascia” er de hinder der beskytter din muskler og led, og de også kan blive inflammeret af og til.

Denne form for behandling er til dig, der har stive led, muskelsmerter eller asymmetriske led og kropsdele. Den er en interaktiv form for behandling, her 

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.