Kranio-Sakral Terapi

En blid og dybdegående healingsmetode

Jeg er fuld uddannet kraniosakral terapeut hos Odense Zone College, dimitteret i juni 2019. Metoden er en opsamling af forskellige traditioner og går tilbage til en indisk urgammel tradition, hvor behandleren var kaldt for ”knoglesmed” og de kunne med lynhurtige bevægelser sætte alle kraniets knogle ”på plads”, i løbet af bare få minutter. I Kina har også været kendt i mange tusinde år, at korsbenets bevægelser spille en nøglerolle i menneskets tilværelse.

I de moderne tider, er KST genopdaget af en osteopatiens grundlægger, Andrew Taylor Still (1828-1917).

Senere har William G. Sutherland (1873-1954), Stills elev, kaldt sig selv for opdageren af den kraniosakrale osteopati. Det var ham der betragtede den ”kranio-sakrale puls som den primære åndedrætsmekanisme”, og han kaldte pulsen for ”livets åndedræt” – ”breath of life”.

I 1970 , en anden læge, kirurg og forsker , John E. Upledger har udviklet KST til en forenklet og standardiseret behandlingsform. I samarbejde med andre forskere og ved hjælp af røntgenfortografering og meget fine bevægelser i cerebrospinalvæsken, har Upledger udarbejdet videnskabelige beviser for de fysiologiske bevægelser i cerebrospinalvæsken, kranieknoglene og korsbenet. Det var ham, der har derfor givet behandlingsformen navnet Craniosakral Therapy.

​Jeg kender ikke andre der blander tantrisk berøring med KST greb, og jeg gør det, fordi begge metoder anvender den samme type energi og blidhed. Derfor har jeg tit oplevet, at en KST-kunde lægger mærke til hvor blidt og kærligt de bliver rørt ved, men også omvendt, en tantrisk kunde kan mærke, at jeg sat gang i noget i kroppen. 

Hvordan foregår en KST behandling i Life Embrace?

En KST-behandling tager plads på briks i KST-rummet. Du skal være klar over, at alle spørgsmål jeg stiller før behandlingen går i gang, handler om at finde ud af, hvilke teknikker jeg skal anvende, for at kunne bedst assistere din krop til at heale. Du vil slappe godt af i løbet af en KST-behandling, der er blide greb og hele kroppen vil går i gang med at reparere de skader du lider af. Jeg har god erfaring med lidelser som:

  • Depression/stress
  • ADHD
  • Tinnitus
  • Migræne
  • Søvnløshed
  • Piskesmæld
  • Gigt i alle led
  • Prostata lidelser
  • Ledsmerter.

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.