Den nøgne sandhed om min tantra

Du er måske nysgerrig om hvad er det her tantra for noget. Der findes mange artikler, hjemmesider, eller måske venner eller bekendte der selv har prøvet og har inspireret dig til at selv opleve noget så specielt som tantra.

1. Det første trin i din tantriske rejse.

Allerede her vil jeg understrege, ”tantrisk rejse”. Det vil logisk betyde, at det ikke handler om en simpel fysisk nøgen massage, og faktisk mange gange er man heller ikke nøgen under massagen. Idet jeg kalder det for ”tantrisk healing”, vil jeg udtrykke, at det er en hel pakke, hvor din sjæl, ego og ånd er taget i betragtning. Dette er det første og vigtigste trin i din tantriske rejse, forståelsen af dens spirituelle side, hvor du observerer dit sind, og går dybere i din sjæl, med min assistance. Kort sagt, er alle sider og kanter af dit indre og ydre væsen taget i betragtning og samlet i en harmonisk helhed. Jeg blander i mine behandlinger al den terapeutiske viden jeg har fra min uddannelse som kranio-sacral terapeut, bindevævs-terapi, yoga, lymfe-massage og spirituel undersøgelse.

Tag nu en kort pause, efter du har læst denne sætning, og så kan du allerede nu beslutte om du vil fortsætte med at læse, eller stoppe og finde en anden behandler. Hvis du tydeligt kan forstå indholdet i denne tekst, eller i det mindste kan fornemme sandheden i den, fortsæt gerne. Hvis det lyder som volapyk og du bare vil have en nøgen massage, fordi du bare har lyst til at se en nøgen kvinde og ”røre” ved hende, så er min klinik slet ikke noget for dig. Det vil være synd for dig, dine penge og din tid.

2. Samtalen om dine lag

Jeg starter altid en tantrisk session med en ærlig og dybdegående samtale. Dybden går så vidt som vi begge kan rumme. Der er tre punkter min fokus danser rundt om: frygt, skam og skyld. Disse tre elementer definerer jeg som EGO. EGO’et er den baggage der holder væsner tilbage fra at udføre deres drømme, finde deres balance (også kaldt ”lykke”). På den anden side, snakker vi om din ÅND, den del af dig hvor EGO’et ikke findes. Den kognitive forbindelse til din ånd er selvkærlighed, og det er en grundsten i din Tantrisk rejse og alle andre form for spirituel udvikling.

Pause tid igen. Har du slet ikke lyst til en spirituel samtale med mig, af forskellige grunde som ”jeg har ikke tid til det”, “jeg vil ikke snakke om mig selv” eller “jeg vil bare have en nøgen massage…” - så har du nu igen muligheden for, at finde en anden behandler. Ellers er du meget velkommen til at fortsætte.

3. Meditationen

Inde i tantrarummet er der en rolig og fredelig energi. Værelset er netop indrettet for at skabe den ro, som både kunde og behandler har brug for. Jeg vil fokusere på din kropstilling først, når vi står op foran hinanden med sarong på (et tørklæde vi begge har bundet rundt om kroppen til at starte med). Meditationen er lavet specielt til dig og dine behov! Jeg bruger ikke skabeloner, men stimulerer ved brug af de stærke ord, som vil sætte din egen energi i gang. Somme tider beder jeg dig om at gentage de ord, for en stærkere effekt. Kropstillingen og den forrige samtale fortæller mig om dine fysiske og spirituelle blokeringer. Jeg oplever tit mennesker som har oplevet undertrykkelse på forskellige niveauer, og som konsekvens blokeres der visse områder af deres krop, hvor musklerne spænder ubevidst (mange gange mens de sover). Det medfører til spændinger i led og nerver der eventuelt kommer i klemme. På lang sigt vil disse spændinger også påvirke de indre organer (da alt i kroppen er forbundet bl.a. via nervesystemet) og de oprindelige emotionelle årsag til denne blokering vil blive endnu stærkere. Sammen kan vi finde disse blokeringer og observere dem, og i løbet af 5 til 10 sessioner vil de kunne blive mildere eller i mange tilfælde bliver opløste.

Har du nået til dette punkt med din læsning, og har forstået indholdet, er du mere end velkommen til at være min kunde og nyde den sidste del af min præsentation.​

4. Massagen

Jeg får alt for tit spørgsmålet: er vi begge nøgne i løbet af massagen?

Forstå mig rigtigt: jeg nyder nøgenhed. At nyde tilværelsen bare, uden frygt og skam, nøgne for konventioner, etiketter, social stilling, etc. er en befriende tilstand. Men lige som at være i en sauna sammen med andre nøgne mennesker, eller på en naturist strand, betyder det ”at være nøgen” i min klinik IKKE at blive erotisk involveret med hinanden. At forstå denne form for frihed under ansvar, er en af de gyldne regler i tantra.

Massagen er tænkt som healende, og derfor foregår den i et langsomt tempo, så din hjerne har god tid til at mærke hver berøring, og de emotionelle reaktioner fra hjertet elle andre steder i kroppen. Du kan opleve gamle minder der pludselig dukker op og gør dig blød i hjertet, eller måske andre hjørner hvor du opdager, at det ikke er rart at blive rørt. I løbet af massagen kan der tages pauser og eventuelt snakkes om disse oplevelser.

5. Lingam eller Yoni massagen

Det hedder lingam hos den mandlige krop og Yoni hos den kvindelige. Det er det sted på din krop, hvor din erotiske energi kan stærkest manifesteres. Det område er desværre tit og alt for meget nedgjort, gjort vulgært, karikeret og derfor kan man desværre opleve negative reaktioner fra folk når de hører ordet ”tantra”: ”Det er noget frækt noget”.

Forestil dig en snakker om sit hjerte på denne måde, som om hjertet er forkert eller beskidt, skamfuldt, eller at det er latterligt at have et hjerte osv. Jeg garanterer for, at vedkommendes hjerte vil blive sygt på et tidspunkt. Vi kender i hvert fald folk som gradvist bliver syge, fordi de hader deres krop eller sind.

Det er netop det der typisk sker med den erotiske energi også. Den bliver begravet som noget latterligt, udueligt og overfladisk tænke på. I tantra tages det alvorligt.

I løbet af en lingam massage, vil du opleve den del af din krop med frihed, og opmærksomhed. Jeg aktiverer nogle akupressurpunkter, og vil også spørge dig undervejs om hvordan du oplever det. Tit vil denne massage kombineres med vejrtrækningsmassage, netop for at vægge din opmærksomhed og ikke lade tankerne vandre i det mørke område, hvor du vil koble massagen til de almindelige klicheer om nøgenhed og erotisme. Hovedpunktet er her, at opleve din egen erotisme på nyt, og opløse alle de gamle konstruktioner.

Derfor er det fuldstændig absurd at involvere behandleren i din erotiske fantasier eller skjulte dagsorden. I den tantriske rum er der kun LYSET og ÆRLIGHEDEN der styrer, med andre ord, der er kun ÅNDEN der er inviteret at deltage og intet andet.

6. Jeg glæder mig til at se dig i Life Embrace

Du har nu læst og forstået min tilgang til den tantriske verden og den måde den tantriske healing foregår i min klinik. Jeg er dyb taknemlig for det.

Denne præsentation er tænkt som en ærlig og tydelig beskrivelse af hvem jeg er som behandler, de regler mine kunder følger i min klinik og den type kunder min klinik kan rumme.

Hvis det er det du leder efter, så glæder jeg mig med åbent hjerte og kæmpe kram, til at møde og assistere dig.

Velkommen til Life Embrace!​

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.