Magien i den tantriske par-massage

Døren åbner sig, og sammen med den smilende sol, kommer en kvinde med langt lyst hår og dybe blå øjne. Hun er fulgt af en høj mand med stærk krop og undvigende blik.

Terapeuten inde i mig, åbner øjnene. Hvor kommer den skyld fra? Hvad er det, de to så gerne vil fortælle mig?

De er kommet igen til parmassage selvom de boede så langt væk, nemlig i Køge, fordi de ikke kunne finde en anden massør der kunne give dem simultan massage. Det kommer bag på mig, men igen husker jeg, at ingen har lært mig at udvikle denne form for massage, hvor to mennesker bliver behandlet som et, så takker jeg hjerteligt for deres valg.

De har dog noget på hjertet, og vi sidder sammen med en god kop te, hvor kvinden tør åbne sig og fortælle om sine frustrationer.

”Jeg er lidt skuffet over min mand… Jeg tror ikke at jeg kan stole på ham igen. Jeg fandt nogle sms-er han skrev til en anden kvinde. Han påstår at det slut, og at han aldrig har gjort noget med hende, men min tillid er ødelagt nu og det gør ondt.”

Manden nikker og trøster hende. Det er tydeligt, at der stadig er en del kemi og kærlighed mellem de to, men de ikke ved hvordan de skal udtrykke det.

Jeg sidder og tænker lidt, jalousi, vrede, skuffelse, de har ingen plads indenfor den store farverig cirkel, vi kælder for kærlighed. Tit tror folk, at alle de ubehagelige følelser er faktisk en del af kærligheden, men det er lige der hvor det går galt: Det er de simpelthen ikke. Alle de ubehagelige oplevelser et væsen kan mærke indvendigt, har aldrig noget at gøre med partneren, men sine egne uforløste og ubehandlede traumer.

Det kan jeg selvfølgeligt ikke hælde i hovedet på dem. Man skærer ikke i et sår uden bedøvelse. Men jeg spørger stille og roligt om de stadig vil være sammen, og hvordan de forestiller sig deres forhold fra nu af. Jo, siger de, de vil gerne være sammen, men kvinden vil gerne føle sig tryg igen, og manden vil gerne føle sig elsket og accepteret igen. Det var det vigtigste trin: at sige højt hvad de egentlig vil have fra hinanden.

Vi beslutter at gå ind i tantrarummet, med den intention i hjertet. Vi sidder alle tre på den store og bløde madras, og laver en vejrtræknings meditation hvor krop og sjæl smelter sammen og ånden får lov til at tage over. Ånden – livets animerende princip, den alvidende, suveræne, uendelige og evige.

​Vi fortsætter vores rejse med en lang nærværende massage, hvor de to mærker at de har hver to hænder på kroppen. Jeg bruger varm parfumeret olie, lavendel, jasmin of vild rose essensen danser omkring os og spreder sig i rummet. De to kan mærke en boblende energi der vokser langsomt i hele kroppen, og sindet glider stille og roligt i en anden dimension. Manden og kvinden holder hænder hele vejen, og det mærkes som om de ubevidst allerede er begyndt at arbejde på deres ønsker.

Når de endelig modtager lingam og yoni massage, får de muligheden for at se på hinandens reaktioner. De giver hinanden lov til at nyde oplevelsen og kærtegner hinanden. Det er en fornøjelse at se på dem og mærke deres varme. I de øjeblikke glemmer jeg også, at jeg faktisk er på arbejde.

Vi afslutter med en taknemligheds meditation, hvor ånden får tak for denne oplevelse og for den vækst der blev sat i gang, både for os som par, men især for hver sin udvikling. For ingen kan dele livet eller bo under samme tag, uden at have lignende vibrationer i hjertet.

Jeg takkede også for deres beslutning og for deres mod til at elske hinanden aktiv og ikke kun i teorien. De får af vide, at de må komme tilbage på et tidspunkt når de har noget nyt at fortælle, indtil d, lyt og se hinanden, og få det liv i gerne vil have. 😊

Og jeg? Sidder i solen med en kop te, hm… kærligheden er nemt, men samvær, tja, det kræver jo arbejde. Heldigvis er jeg glad for at assistere den proces. 😊

Velkommen til Life Embrace!​

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.