Healing der hjælper energien med at flyde frit

Kom ned i gear, find ro og få mere energi

Ved hjælp af en kombination af healing samt nærværende og blid massage kan jeg som massør hjælpe dig med at komme ned i gear, at finde ro og at få mere energi samt at blive mere stressfri. Jeg har syv års erfaring inden for mit fag, og jeg ønsker at hjælpe dig med at få mere fokus på dig selv og dit liv.

Jeg tilbyder healing og en række øvrige behandlinger i min klinik, der ligger i Odense. Her har jeg gratis parkering lige ved døren, og jeg har derfor mange kunder, der kommer fra både Nyborg og omegn samt fra resten af Fyn.

Hvad er healing?

Mange tror fejlagtigt at healing betyder energioverførsel eller Reiki terapi. 

I mit univers tager healing udgangspunkt i teorien om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor livsenergien strømmer igennem kroppen i særlige baner. Jeg assisterer kroppen via mine behandlinger, men selve healingsprocessen foregår efterfølgende i din egen krop.

​Kraniosakral terapi, lymfe massage og tantra healing baseres på en holistisk tankegang, hvor krop og psyke bliver opfattet som en samlet helhed. For at få et  fysisk og psykisk velbefindende er det vigtigt, at energien får lov til at bevæge sig frit rundt i kroppen. Ubalancer i energisystemet kan blandt andet vise sig i form af blokeringer  i kroppen eller  sygdom.

En såkaldt blokering er et område i kroppen, hvor systemet ikke fungerer ideelt, efter dets oprindelige program. Dermed vil kroppen forsøge at kompensere for det svage område, ved at overføre energi fra andre områder. Det vil på længere sigt, skabe en ubalance i kroppen. 

Hvis du for eksempel bruger en del energi  på at løse mange problemer i din hverdag,  vil dit indre system  naturligt producere stresshormoner, for at hjælpe dig i en eventuel faresituation. Men faren er ikke reel. Dog har alt den uro, du skaber, ofte reelle og alvorlige konsekvenser for dit helbred. ​

Sådan foregår en behandling hos mig

Jeg starter alle mine behandlinger med en kop skøn urtete og en god snak med dig, som vil hjælpe dig med at slappe af og finde ro, mens vi snakker om vores fælles intention for behandlingen og dine dybere lag. Herefter vil vi meditere, og jeg guider dig ned i din krop, mens jeg minder dig om din livsånd, så du bliver opmærksom og bevidst omkring dine tanker og perceptioner.

Efter meditationen vil jeg massere dig med nærværende og blide berøringer, så dine indre spændinger bliver løsnet, og du får adgang til dine energicentre.

Når behandlingen er afsluttet, har du mulighed for at tage et bad i klinikken, hvis du ønsker det.

Kunne du tænke dig at bestille en tid til healing hos mig, er du velkommen til at booke din tid via mit online bookingsystem.

​​

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.