Regler i Life Embrace

​Etiske regler:

1.​ Kom uden egocentrerede ambitioner, der skal passe i din egen opfattelse af ”hvad tantra er”. Jeg har respekt for dig som kunde, og forventer den samme form for respekt igen. Har du ingen forståelse eller er du blot afvisende for spirituel udvikling, meditation og selvudvikling, anbefaler jeg stærkt, at finder en anden klinik. På det område er jeg meget selektiv, da spirituel renlighed er centralt for mig som behandler og menneske.

2.​ Sørg for, at du dufter godt og har en behagelig ånde. VI sidder sammen i et lukke rum i ca. 2 timer, så kan luften blive meget tung, hvis folk sveder eller har en ubehagelig tobak/kaffe eller fiskelugt. Klinikken har et udmærket badeværelse hvor shampoo, sæbe, deodorant, tandpasta og tandbørster tilbydes. 😊

3.​Det er fuldstændigt forbudt at indtage alkohol eller stoffer 24 timer inden behandlingen.

4.​ Sørg for at du kommer til tiden, dvs. hverken for tidligt eller for sent. Hvis du blive forsinket, skrive gerne sms om, hvornår du tror, du vil ankomme. Ankommer du tidligere, vent venligst i din bil, og kom lige på slaget, da jeg også har brug for tid til at genoplade og genopfriske lokalet mellem to behandlinger.

5. ​Bliver du syg på dagen, skal du stadig betale halvdelen af en behandling. Jo, jeg ved, det er synd for dig, men det er slet ikke mit ansvar, og husk at mit job er mit livsbrød. 

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.