Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en blid og dybdegående healingsmetode, hvor behandleren anvender både energi (stimuleret af tanker og fokus) og videnskab. Uddannelsen er meget grundig og indeholder anatomilæsning, da en Kranio-Sakral-behandler skal vide hvilke dele af kroppen, der bliver påvirket i løbet af behandlingen. Behandleren skal også kunne visualisere disse og hermed arbejde målrettet. En KST-behandler forstår mennesket både fysisk, kemisk, psykisk og energetisk.

Behandlingen foregår ved at klienten ligge afslappet på en briks, mens behandleren løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken. Grebene er nænsomme og behagelige, og idet behandleren kombinerer de analytiske evner med de intuitive, er KST en behandlingsform der skaber harmoni og aktiverer patientens egne selvhelbredende kræfter.

Terapien er blevet opfundet for ca. 100 år siden, og den gav fantastiske resultater i healing af mange forskellige sygdomme.

KST er praktiseret af mange typer behandlere, bl.a. ostheopater, massage terapeuter, kiropraktorer, og behandler sygdomme som migræne, nakke- og rygsmerter, kronisk træthed, motoriske problemer, synsproblemer, depression, hyperaktivitet, fokusbesvær, tinnitus, gigt m.f.

I min klinik kombinerer jeg KST med tantrabehandlinger, da de to tilgange har meget til fælles: begge behandler holistisk og anvender blide berøringer, og de har begge to den universelle kærlighed som drivkraft. Derfor er en blanding mellem de to dobbelt så effektiv.

Behandleren smelter sammen med klienten, og mærker hvor i klientens krop blokeringerne sidder, og dermed bliver det område renset ud af gamle energier, og åbnet for modtagelse af ny, helbredende energi.

I løbet af det sidste år, har jeg anvendt KST med succes især i tilfælde af posttraumatisk stress, migræne, iskias-problemer, nakkestivhed, cervikal diskusprolaps (eller slidgigt i nakken), astma og gigt. KST virker simpelthen hver eneste gang!

Jeg venter på Jer med åbne arme i Life Embrace.
Kærlig hilsen Ralu 😊

ONLINE BOOKING

Al booking skal ske via Onlinebooq, ved at trykke på den lilla knap.
Jeg glæder mig til at se dig i Life Embrace.