Hvem er jeg?

Informationer om mig

Jeg er født i den kommunistiske Rumænien, og som barn var jeg nødt til at fokusere på mit indre liv, da den ydre virkelighed dengang var et mærkeligt, frygteligt og uforståeligt kaos. Når den materielle verden en umulig at leve i, vender sjælen sig indvendig, og søger den åndelige verden. Jeg lærte dengang at meditere, at observere min tanker og leve bevidst i mine nattedrømme.

Nogle gange kunne jeg mærke, at de voksne i mit liv led af forskellige smerter, og så fik jeg intuitivt ideen til at røre ved deres hoveder. Jeg fik altid god respons. Det var min første kontakt med den healende verden.

Mange år efter, blev jeg uddannet som gymnasielærer i Rumænien. Efter jeg rejste til Danmark i 2002, prøvede jeg at fortsætte med at være lærer og tog en merit uddannelse fulgt af en kandidat i Kultur og Formidling på SDU. Min kandidat opgave handlede om ”Slow living” (Langsomt livstil) og det emne åbnede min øjne for , hvor dybt skadelig nutidens rytme er for mennesker, og hvordan Cita Slow bevægelsen modarbejder denne negative trend. En del af min opgave handlede om ”slow sex” eller Tantra. 

​Jeg begyndte at følge i den tantriske verden. Jeg har mødt en del behandlere, og alle har en anden tilgang til denne spirituelle praksis, nogle gange alt for demonstrativt spirituel, og andre gange alt for trivielt, efter min mening, hvor tantra bliver set som en anden type seksuel service. Tantra bliver også tit misbrugt i verden som paraply for sexmisbrug og menneskehandel, og det forklarer hvorfor mange mennesker er afvisende overfor selve begrebet og det kan også tage tid til en kunde ”få samlet mod” på at komme hos mig første gang.

Jeg stiftede min klinik i 2016 og siden da, har jeg lært og udviklet mig kontinuerligt, og min viden blev dybere og rigere både på den praktiske og den teoretiske side.

Jeg har lært og stadig lærer at røre ved en krop, men også at rør ved en sjæl. Jeg har lært om hvordan smerte påvirke den menneskelige essens, og hvordan ånden kan involveres i den healende proces. Men allermest har jeg lært at elske lyset i hvert menneske, ved at begynde med mit eget, har lært se den rene del af hvert væsen, og få den til at skinne stærkere hver dag.

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.