Mit mål ved som behandler

Informationer om mig

Intentionen med mine seancer er at guide dig til at blive mere bevidst om din indre energi i løbet af behandlingen, og så kan du rent faktisk anvende den praktisk i dit liv i form af: kreativitet, entusiasme, glæde og ubetinget kærlighed for dig selv og omverden.

Ved ”energi” mener jeg din livsenergi. Det er den vibration, den bløde bølge, ALLE kan mærke i deres krop, når vi sidder stille og kun trækker vejret. Kroppen er et ekstremt komplekst univers, og DU ejer din egen krop – du er suveræn over den og ikke omvendt. Er du i tvivl, så er det præcis med denne tvivl, du skal starte din healing.

I tantra væves lys, lyd og form sammen.

Kroppen er formen, og lyset er de forskellige visualiseringer, som du oplever i løbet af behandlingen. Lyden er de mantraer, du hører og gentager inde i din bevidsthed. På et dybere niveau er tantra oprindeligt tænkt som universel energi og den skabende polaritet i universet. Den energi der giver liv og udvikling - den maskuline og feminine energi i en evig dans, der skal holdes i gang i den menneskelige krop.

Hvis du er interesseret i at lære, hvad tantrisk massage og healing er, så skal du først glemme alt det, du har hørt fra dine venner eller set på YouTube. Jeg siger det Ikke fordi, alt det du har set og hørt, er forkert, men fordi, hver behandler har sine egne metoder og forståelse af denne praksis. 

​Du er her for at lære og opleve selvet, eller rettere din livsånd, med min assistance. Det er vigtigt at forstå, at du er modtager i denne rejse, formidlet af mig. Du modtager en energetisk rensning og stimulering af alle dine sanser, og da tantrisk massage er en holistisk behandling, får du min alsidige viden koncentreret i en enkelt behandling; energi-stimulering, meditation, samtaleterapi, zoneterapi, akupressur og kraniosakral terapi (forkortet KST).

Om du vil være påklædt til den fysiske del af behandlingen, er dit frie valg. Du vælger selv, om du har lyst til det eller ej. Jeg mener, at nøgenhed, i kombination med et rolig sind, er lige med at være fri for fordomme og programmer, der blokerer din ånd. Vi arbejder jo med at nulstille frygt, skyld og angst, og alle disse blokeringer starter med frygten for at vise sin egen krop, og når den begrænsning er nulstillet, kan du gå dybere i dit eget væsen og blive bevidst om andre mulige mørke hjørner.

Hvor vigtig er egentlig den seksuelle energi?

Den stærkeste og mest forståelige energi i vores fysiske krop er den seksuelle energi. Alle væsner, både mennesker, dyr og planter, anvender deres seksuelle energi til at udvikle sig. Menneskets fordel er deres selvbevidsthed, som gør, at vi kan iagttage og udnytte vores seksuelle energi på den mest effektive måde. Selv den meste ubevidste kunder jeg kender, ved med det samme hvordan deres seksuelle energi følges. De fleste kan meget godt beskrive den. De bliver spurgt og deres maskuline/feminine eller kommunikative energi, bliver de fleste meget tavse.

Et menneske der bliver bevidst over, hvordan energien opstår, og hvor den bevæger sig inde i kroppen, er et stærkere menneske på alle planer. Mennesker som nyder balance, kærlighed og succes i deres liv er dem, som, bevidst eller ubevidst, har transmitteret/omdirigeret denne energi fra dens kilde op mod de andre niveauer.

Uanset healingmetoden, om det er KST, lymfemassage eller tantra terapi, er den seksuelle energi central i din tilværelse. Mangler du bevidsthed over det, så mangler du balance i det hele taget.

Seksuel energi kan altid forvandles til kreativitet, et bedre parforhold, selvværd, målrettede handlinger og er i det hele taget en kontinuerlig udvikling i din eksistens.

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.