​Tantrisk massage

Sådan foregår en tantrisk behandling hos mig


​Jeg starter altid mine behandlinger med en skøn kop urtete og en god snak med dig.  Det vil hjælpe dig med at slappe af og finde ro, imens vi snakker om vores fælles intention for behandlingen og dine dybere lag. Herefter skal vi meditere, og vi jeg guide dig ned i din krop, imens jeg minder dig om din livsånd, så du bliver opmærksom og bevidst på dine tanker og perceptioner.
​​

​Efter meditationen vil jeg massere dig med nærværende og blide berøringer, så dine indre spændinger bliver løsnet. Du vil her få adgang til dit energicenter.

​​Tantramassagen indeholder 5 vigtige trin:

  1. Samtale i modtagelsesrummet
  2. Meditation in tantrarummet
  3. Massage på bagsiden
  4. Fem minutters pause
  5. Massage på forsiden med eller uden lingam eller yoni massage og til sidst en afsluttende samtale.

​Når behandlingen er afsluttet, har du mulighed for at tage et bad i klinikken, hvis du ønsker det.

Tantrisk massage for par

Jeg er unik i Danmark med min teknik inden for simultan parmassage. Jeg har derfor mange kunder i klinik,  som kommer fra Odense, Nyborg, men også  andre steder på Fyn.

Forskellen på en individuel tantrisk massage og en tantrisk massage til par er, at ved en parmassage kan et kærestepar nyde en erotisk, healende og blid massage, imens de ligger sammen på madrassen. Udover det er alle de øvrige trin identiske. Vi starter ud med en god indledende samtale over en god kop te eller kaffe. Derefter en god omgang meditation, hvor vi alle 3 sidder sammen på madrassen. Massagen bliver udført som tidligere beskrevet, og yoni/lingam massagen bliver udført til sidst efterfulgt af en god evaluerende samtale. 


Tantrisk workshop til par

​​En seance med tantrisk massage  henvender sig til jer, som gerne vil nyde jeres erotiske liv sammen på et dybere niveau. Hvis du gerne vil have en bedre beskrivelse af min  workshop,  kan du læse  mere den i min artikel, som du finder på min blog.

Hvorfor skal du vælge en tantrisk massage hos mig?

Langt de fleste kunder  i min klinik, søger til tantra for at arbejde med følgende udfordringer:

  1. Mangel på kropsbevidsthed, hvilket kan opleves efter en traumatisk oplevelse, enten fysisk eller psykisk, lange perioder med stress, skilsmisse eller dødsfald i familien. Folk som er påvirket af disse problemer, er ofte ufokuseret, og kan ikke finde ud af koordinere intentioner med kropsbevægelser, hvilket kan medføre ,at kroppen ikke kan slappe af.
  2. Hudsult, som er et savn efter at blive rørt, uden at risikere at blive skuffet. Det behov har jeg stor respekt for. De kunder som er selvbevidste omkring dette, er kommet til den helt rette behandler.
  3. For meget arbejde i hverdagen, hvilket er et kendt fænomen i blandt moderne mennesker. De har en masse at bevise, og har derfor ofte ikke tid til at pleje dem selv eller deres forhold. 

  4. ​Mangel på lidenskab i parforholdet er noget en del  af mine kunder, både mænd og kvinder klager over i deres seksuelle liv. Mange af dem har brug for dybere viden og nye ideer til, hvordan deres intime forhold  til deres partner kan blive bedre. 

Har du brug for en samtale?

Udfyld formularen herunder og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, dernæst kan vi samm​en finde frem til den rigtige løsning for dig. 

- Raluca Høirup

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Life Embrace

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 37594547

Kontaktinformation

26 18 71 67

Kan også træffes på SMS

raluca@lifeembrace.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.