Tantrisk massage

Tantrisk massage er designet til at blive nydt uden et bestemt mål for øje, og her er nogle af de fordele, du kan se frem til.

Du vil være i stand til at forbedre dine vejrtrækningsteknikker.
Tantrisk massage kombinerer berøring med stabil, rytmisk vejrtrækning. Når du begynder at mestre vejrtrækningen, der er forbundet med massagen, vil du finde, at din vejrtrækning også forbedres på andre områder af dit liv. Du vil opdage, at når din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre.

Du slapper virkelig af.
Massagen afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed.

KOM MED ÅBENT SIND

Du er her, fordi du trænger til det! Derfor: vær ærlig med dig selv, og fjern alt du har “lært” eller “ved” fra andre.

Tantra er formidling af den universelle energi, formidlet af mig, og den stimulerer dit eget energi flow.

Jeg er giver, du er modtager, og jeg glæder mig til at give dig din første oplevelse. Du kan booke direkte her på siden.

Tantrisk massage stimulerer din indre energi. Den energi bliver du mere bevidst om, i løbet af behandlingen, og så vil du kunne anvende den i dit liv i form af kreativitet, entusiasme, glæde, og ubetinget kærlighed for dig selv om omverden.

Den traditionelle Tibetanske Tantra startede med Buddha Shakyamuni, for ca. 2.600 år siden.

Kort sagt er tantra den praksis, hvor lys, lyd og form væver sammen. Hvis vi følger denne definition, er kroppen – formen, lyset – de forskellige visualiseringer som du oplever i løbet at behandlingen, og lyden – de mantraer som du hører og gentager inde i din bevidsthed. I dag findes der mange forestillinger og praksisser der stammer fra den originale tantra, og jeg mener ikke, at nogle af dem er ”forkerte” som sådan. Vi er alle så forskellige, og har alle ret til at finde den vej, der bedst passer os. Samtidigt har alle behandlere deres egen måde at se på tantra, og overføre den universelle energi videre til dem der har brug for den.

Min egen forståelse og tilgang til tantrisk massage/healing er:
Den stærkeste og mest forståelige energi i vores fysiske krop er den seksuelle energi.
Et menneske der bliver bevidst af hvordan den energi opstår og hvor den bevæger sig inde i kroppen, er et stærkere menneske på alle planer. Folk som nyder balance, kærlighed og succes i deres liv er dem som, bevidst eller ubevidst, har transmitteret/omdirigeret denne energi fra dens kilde op mod de andre niveauer. Seksuel energi er den der kan blive til kreativitet, fokus på de praktiske ting, et bedre parforhold, selvværd, målrettede handlinger, og i det hele taget, en kontinuerlig udvikling i din eksistens.

Hvis du er interesseret I at lære hvad tantrisk massage/healing er, skal du først glemme alt det du har hørt fra dine venner, eller set på YouTube. Det er ikke nødvendigt. Ikke fordi, alt det du har set eller hørt var forkert, men blot fordi, hver behandler har sine egen metoder og forståelse af denne praksis. Du er her nemlig for at lære og opleve selv. Det første du skal vide er, at du kun er modtager i denne rejse. Du modtager en energetisk rensning og stimulering af alle dine sanser.

Da tantra er en holistisk behandling, integrerer jeg al min viden i en enkelt behandling: energi udveksling, meditation, zoneterapi, acupressur og cranio-sacral terapi.

For den fysiske del af behandlingen behøver du ikke at være nøgen. Du vælger selv om du har lyst til det eller ej. Jeg mener at være fri for tøj, er lige med at være fri for fordomme og programmer der blokerer din ånd. Vi arbejder med at nulstille frygt, skyld og angst, og alle disse blokeringer starter med frygten for at vise sin egen krop. Når den begrænsning er nulstillet, kan du gå dybere i dit eget væsen og blive bevidst om andre mulige mørke hjørner.

Jeg ser på alle mennesker som at være smukke, både indvendigt og udvendigt, i alle form og størrelser. Nogle mennesker ved bare ikke, hvor smukke de er, og de falder i de førnævnte programmer. Men der er en vej til alle, og en spændende rejse der venter på os.

ONLINE BOOKING

Al booking skal ske via Onlinebooq, ved at trykke på den lilla knap.
Jeg glæder mig til at se dig i Life Embrace.