Alt om mig og praktikken

Jeg er født i det kommunistiske Rumænien, og som barn var jeg nødt til at fokusere på mit indre liv, da den ydre virkelighed dengang var et mærkeligt, frygteligt og uforståeligt kaos. Når den materielle verden en umulig at leve i, vender sjælen sig indvendig, og søger den åndelige verden. Jeg lærte dengang at meditere, at observere min tanker og leve bevidst i mine nattedrømme.

Nogle gange kunne jeg mærke, at de voksne i mit liv led af forskellige smerter, og så fik jeg intuitivt ideen til at røre ved deres hoveder. Jeg fik altid god respons. Det var min første kontakt med den healende verden.

Mange år efter, blev jeg uddannet som gymnasielærer i Rumænien. Efter jeg rejste til Danmark i 2002, prøvede jeg at fortsætte med at være lærer og tog en merit uddannelse fulgt af en kandidat i Kultur og Formidling på SDU. Min kandidat opgave handlede om ”Slow living” (Langsomt livstil) og det emne åbnede min øjne for , hvor dybt skadelig nutidens rytme er for mennesker, og hvordan Cita Slow bevægelsen modarbejder denne negative trend. En del af min opgave handlede om ”slow sex” eller Tantra.

Jeg begyndte at følge i den tantriske verden. Jeg har mødt en del behandlere, og alle har en anden tilgang til denne spirituelle praksis, nogle gange alt for demonstrativt spirituel, og andre gange alt for trivielt, efter min mening, hvor tantra bliver set som en anden type seksuel service. Tantra bliver også tit misbrugt i verden som paraply for sexmisbrug og menneskehandel, og det forklarer hvorfor mange mennesker er afvisende overfor selve begrebet og det kan også tage tid til en kunde ”få samlet mod” på at komme hos mig første gang.

Jeg stiftede min klinik i 2016 og siden da, har jeg lært og udviklet mig kontinuerligt, og min viden blev dybere og rigere både på den praktiske og den teoretiske side.

Jeg har lært og stadig lærer at røre ved en krop, men også at rør ved en sjæl. Jeg har lært om hvordan smerte påvirke den menneskelige essens, og hvordan ånden kan involveres i den healende proces. Men allermest har jeg lært at elske lyset i hvert menneske, ved at begynde med mit eget, har lært se den rene del af hver væsen, og få den til at skinne stærkere hver dag.



Massør med en holistisk tilgang

Omfavn livet og få mere ro, mere energi og mindre stress

Trænger du til at forkæle dig selv med en afslappende behandling, der hjælper dig med at finde ro, få mere energi og at være mindre stresset? Så lad mig hjælpe dig. Jeg er massør, og jeg har syv års erfaring inden for mit fag.

Jeg tilbyder en række forskellige behandlinger i min klinik i Odense, og jeg har dermed mange kunder fra både lokalområdet, Nyborg og omegn samt hele det øvrige Fyn. Jeg har gratis parkering lige ved døren, og med indgang fra min hyggelige have går du ned i klinikken.

Vælg mellem flere forskellige behandlinger

Jeg tilbyder blandt andet følgende behandlinger:

Tantrisk massage for enkeltpersoner og par

Meditation

Kranio sakral terapi.

Lymfemassage

Fascia træning

Som massør har jeg en holistisk tilgang til alle mine behandlinger, og alle behandlinger starter med en dejlig kop urtete eller kaffe, efter behøv, og en god snak.

Det hjælper dig med at slappe af og få et mål i dit sind, mens vi snakker om dine dybere lag og vores fælles intention i forhold til behandlingen. Dernæst mediterer vi. Jeg guider dig ned i din krop og minder dig om din livsånd, så du bliver opmærksom på dine perceptioner og tanker.

Du bliver derefter masseret med blide, nærværende berøringer. Intuitivt og healende lader jeg mine hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig, og du slapper af og får adgang til dine energicentre.

​Når behandlingen er færdig, har du naturligvis mulighed for at tage et bad.


Book en tid online


Den nemmeste og hurtigste måde at bestille en tid på hos mig er ved at booke en tid via mit online bookingsystem. På den måde kan du få et overblik over alle mine ledige tider samt mine priser, og du kan booke tiden, når det passer dig samt se din pris med det samme.

Vær opmærksom på, at du får en SMS-bekræftelse på din booking, ellers gælder bookingen ikke. Hvis du skal aflyse din tid inden 24 timer før din oprindelige reservation, kræves der fuld pris for udeblivelse.


Kraniosakral terapi – KST

Jeg er fuld uddannet kraniosakral terapeut hos Odense Zone College, dimitteret i juni 2019. Metoden er en opsamling af forskellige traditioner og går tilbage til en indisk urgammel tradition, hvor behandleren var kaldt for ”knoglesmed” og de kunne med lynhurtige bevægelser sætte alle kraniets knogle ”på plads”, i løbet af bare få minutter. I Kina har også været kendt i mange tusinde år, at korsbenets bevægelser spille en nøglerolle i menneskets tilværelse.

I de moderne tider, er KST genopdaget af en osteopatiens grundlægger, Andrew Taylor Still (1828-1917).

Senere har William G. Sutherland (1873-1954), Stills elev, kaldt sig selv for opdageren af den kraniosakrale osteopati. Det var ham der betragtede den ”kranio-sakrale puls som den primære åndedrætsmekanisme”, og han kaldte pulsen for ”livets åndedræt” – ”breath of life”.

I 1970 , en anden læge, kirurg og forsker , John E. Upledger har udviklet KST til en forenklet og standardiseret behandlingsform. I samarbejde med andre forskere og ved hjælp af røntgenfortografering og meget fine bevægelser i cerebrospinalvæsken, har Upledger udarbejdet videnskabelige beviser for de fysiologiske bevægelser i cerebrospinalvæsken, kranieknoglene og korsbenet. Det var ham, der har derfor givet behandlingsformen navnet Craniosakral Therapy.

Jeg kender ikke andre der blander tantrisk berøring med KST greb, og jeg gør det, fordi begge metoder anvender den samme type energi og blidhed. Derfor har jeg tit oplevet, at en KST kunde lægger mærke til hvor blidt og kærligt de bliver rørt ved, men også omvendt, en tantrisk kunde kan mærke, at jeg sat gang i noget i kroppen.

Hvordan foregår en KST behandling i Life Embrace?

En KST-behandling tager plads på briks i KST rummet. Du skal være klar over, at alle spørgsmål jeg stiller før behandlingen går i gang, handler om at finde ud af, hvilke teknikker jeg skal anvende, for at kunne bedst assistere din krop til at heale. Du vil slappe godt af i løbet af en KST-behandling, der er blide greb og hele kroppen vil går i gang med at reparere de skader du lider af. Jeg har god erfaring med lidelser som:

Depression/stress

ADHD

Tinnitus,

Migræne

Søvnløshed

Piskesmæld

Gigt i alle led

Prostata lidelser

Ledsmerter

Lymfemassage

Cirka 70% af vores kropsvægt består af væske. Vores celler lever i
væsken og derfor har det stor betydning for vores sundhed, at væsken i kroppen
flyder uhindret. Lymfen er den væske der fører affaldsstoffer væk fra systemet. Hvis de stoffer stagnerer i vævet, vil det forårsage sygdomme og ubalancer

Jeg besluttede mig at lære denne teknik, efter jeg selv har drænet lymfen af mit hoved og healede mig selv for øresten. Til dem der ikke ved hvad øresten er, vil jeg fortælle, at din egen læge ikke kende en anden metode end en specialiseret manøvre hos ørelæger, hvor ventetiden var, som kendt, ret lang. EN patient med øresten kan næsten ikke fungere i hverdagen, da kroppen mister balancefornemmelsen og kan kun være nogenlunde i ro når patienten går. Står man stille eller ligger ned, opleves en stærk kvalme fornemmelse, svimmelhed og hovedpine. Jeg slap for alt det, efter jeg selv øvede på en kort omgang lymfemassage til hovedet.

Massagen er meget blid, den fokuserer på bindevævet, da lymfen sidder meste under huden, og har som mål at dræne lymfevæsken ud af de påvirkede områder, hvor den kan ophobes, og tilbage til lymfekirtlerne. Effekten er nogle gange mirakuløs!



Fasciatræning


”Fascia” er de hinder der beskytter din muskler og led, og de også kan blive inflammeret af og til.

Denne form for behandling er til dig, der har stive led, muskelsmerter eller asymmetriske led og kropsdele. Den er en interaktiv form for behandling, her kan du ikke bare ”slappe af”, du skal blidt modkæmpe mine bevægelser. Det ligner mest en fysioterapi behandling og den foregår i sportstøj på briks.


Hvad mener jeg med healing?


Mange tror, at ”healing” betyder energi overførsel eller Reiki terapi.

I mit univers tager ”healing” udgangspunkt i teorien om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor livsenergien strømmer igennem kroppen i særlige baner. Jeg assisterer kroppen via mine behandlinger men selv healings processen foregår efterfælgende i din egen krop.

Kraniosakral terapi, lymfe massage og tantra healing baseres på en holistisk tankegang, hvor krop og psyke bliver opfattet som en samlet helhed. For at få et både fysisk og psykisk velbefindende er det vigtigt, at energien får lov til at bevæge sig frit rundt i kroppen. Ubalancer i energisystemet kan blandt andet vise sig i form af blokeringer rundt omkring i kroppen eller i form af sygdom.

En såkaldt ”blokering” er et område i kroppen, hvor systemet ikke fungerer ideelt, efter dets oprindelige program. Dermed vil kroppen forsøge at kompensere for det svage område, ved at overføre energi fra andre områder. Det vil, på lang sigt, skabe en ubalance i kroppen. Hvis du for eksempel bruger en del energi hver dag på at løse ”problemer”, så vil dit indre system producere stress hormoner, for at hjælpe dig til at være stærk i en faresituation. Men ”faren” er ikke reelt, dog al den uro du skaber, har jo reelle og tit alvorlige konsekvenser.


Sådan foregår en tantrisk behandling hos mig


Jeg starter alle mine behandlinger med en kop skøn urtete og en god snak med dig, som vil hjælpe dig med at slappe af og finde ro, mens vi snakker om vores fælles intention for behandlingen og dine dybere lag. Herefter vil vi meditere, og jeg guider dig ned i din krop, mens jeg minder dig om din livsånd, så du bliver opmærksom og bevidst om dine tanker og perceptioner.

Efter meditationen vil jeg massere dig med nærværende og blide berøringer, så dine indre spændinger bliver løsnet, og du får adgang til dine energicentre.

Tantra seancen indeholder 5 vigtige trind:

1.samtale i modtagelsesrummet,

2.meditation in tantrarummet

3. massage på bagsiden

4.fem minutters pause

5. massage på forsiden med eller uden lingam eller yoni massage og til sidst en afsluttende samtale.

Når behandlingen er afsluttet, har du mulighed for at tage et bad i klinikken, hvis du ønsker det.

.

Tantrisk massage for par


Jeg er unik i Danmark med min teknik for simultan parmassage.

Forskellen mellem den individuelle massage om massage til par er, at de to kærester kan nyde en erotisk , healende og blid massage mens de ligger sammen på madrassen.

Eller er alle de andre trin identiske: en god intro samtale ved en kop te/kaffe, en god meditation , hvor vi alle tre sidder på madrassen, massagen som beskrevet før, og yoni/lingam massage til sidst, fulgt af en god evaluerende samtale og et godt varmt kram før I forlader klinikken.

Workshop til par

Denne seance er til jer, der gerne vil nyde Jeres erotiske liv sammen på et dybere niveau. En bedre beskrivelse om en workshop hos mig, kan du læse i min artikel på blogget.


Hvorfor vælger du en behandling hos mig?


Langt de fleste kunder jeg har mødt i min klinik , søger tantra for at arbejde med følgende udfordringer:

Mangel på kropsbevidsthed. Det kan ske efter en traumatisk oplevelse, enten fysisk eller psykisk, efter lange stress perioder eller skilsmisse, dødstilfælde i familien, etc. Folk der er påvirket af disse problemer, er tit ufokuseret, kan ikke finde ud af koordinere intentioner med kropsbevægelser, og kan ikke selv få deres krop til at slappe af.

Hudsult. Det er det kunderne kalder den. Et savn for at blive rørt, uden at risikere at blive skuffet. Det behøv har jeg stor respekt for, og de kunder der er selv bevidste af det, kommer til den rette behandler i min klinik.

For meget arbejde i hverdagen.

Det er et kendt fænomen bland de moderne mennesker. De har noget at bevise overfor deres chef, for at kunne beholde deres job og måske blive promoveret, overfor deres kærester, for at kunne bevare deres forhold, overfor deres børn, for at kunne nyde den tid de har sammen. Men tid for sig selv? Det har folk ikke så meget af. I Life Embrace får du den mulighed: tid til at forkæle dig selv. Jo tidligere du gør det i dit liv, jo bedre.

Mangel på lidenskab i parforholdet

En del kunder, både men og kvinder, klager over deres seksuelle liv. Mange har brug for viden og

ideer om, hvordan kunne deres intime forhold med partneren blive bedre, da gnisten, efter en del år, plejer at forsvinde. Jeg siger til Jer, selvfølgeligt forsvinder gnisten, når I begge lever som om, erotik bare skal ske ”naturligt”. Naturligt sker den jo, alle de gange I to har fået børn. Men det var det! Naturen gør ikke mere for den gnist, den susen i maven , som os som spirituelt komplekse væsner, savner. Den del der kommer over den biologiske funktion, skal jo arbejdes på. Det kræver jo fokus, motivation, og kærlighed i alle dens kompleksitet. Der er mange måder at få den glæde igen, og dem der har spurgt mig for råd, har kun fået gode oplevelser efterfølgende.



Mit mål ved som behandler

Intentionen med mine seancer er at guide dig til blive mere bevidst om din indre energi i løbet af behandlingen, og så kan du rent faktisk anvende den praktisk i dit liv i form af: kreativitet, entusiasme, glæde og ubetinget kærlighed for dig selv og omverden.

Ved ”energi” mener jeg din livsenergi. Det er den vibration, den bløde bølge, ALLE kan mærke i deres krop, når vi sidder stille og kun trækker vejret. Kroppen er et ekstremt komplekst univers, og DU ejer din egen krop – du er suveræn over den og ikke omvendt. Er du i tvivl, så er det præcis med denne tvivl, du skal starte din healing.

I tantra væves lys, lyd og form sammen.

Kroppen er formen, og lyset er de forskellige visualiseringer, som du oplever i løbet af behandlingen. Lyden er de mantraer, du hører og gentager inde i din bevidsthed. På et dybere niveau er tantra oprindeligt tænkt som universel energi og den skabende polaritet i universet. Den energi der giver liv og udvikling - den maskuline og feminine energi i en evig dans, der skal holdes i gang i den menneskelige krop.

Hvis du er interesseret i at lære, hvad tantrisk massage og healing er, så skal du først glemme alt det, du har hørt fra dine venner eller set på YouTube. Jeg siger det Ikke fordi, alt det du har set og hørt, er forkert, men fordi, hver behandler har sine egne metoder og forståelse af denne praksis.

Du er her for at lære og opleve selvet, eller rettere din livsånd, med min assistance. Det er vigtigt at forstå, at du er modtager i denne rejse, formidlet af mig. Du modtager en energetisk rensning og stimulering af alle dine sanser, og da tantrisk massage er en holistisk behandling, får du min alsidige viden koncentreret i en enkelt behandling; energi-stimulering, meditation, samtaleterapi, zoneterapi, akupressur og kraniosakral terapi (forkortet KST).

Om du vil være påklædt til den fysiske del af behandlingen, er dit frie valg. Du vælger selv, om du har lyst til det eller ej. Jeg mener, at nøgenhed, i kombination med et rolig sind, er lige med at være fri for fordomme og programmer, der blokerer din ånd. Vi arbejder jo med at nulstille frygt, skyld og angst, og alle disse blokeringer starter med frygten for at vise sin egen krop, og når den begrænsning er nulstillet, kan du gå dybere i dit eget væsen og blive bevidst om andre mulige mørke hjørner.

Hvor vigtig er egentlig den seksuelle energi?


Den stærkeste og mest forståelige energi i vores fysiske krop er den seksuelle energi. Alle væsner, både

mennesker, dyr og planter, anvender deres seksuelle energi til at udvikle sig. Menneskets fordel er deres selvbevidsthed, som gør, at vi kan iagttage og udnytte vores seksuelle energi på den mest effektive måde. Selv den meste ubevidste kunder jeg kender, ved med det samme hvordan deres seksuelle energi følges. De fleste kan meget godt beskrive den. De bliver spurgt og deres maskuline/feminine eller kommunikative energi, bliver de fleste meget tavse.

Et menneske der bliver bevidst over, hvordan energien opstår, og hvor den bevæger sig inde i kroppen, er et stærkere menneske på alle planer. Mennesker som nyder balance, kærlighed og succes i deres liv er dem, som, bevidst eller ubevidst, har transmitteret/omdirigeret denne energi fra dens kilde op mod de andre niveauer.

Uanset healingmetoden, om det er KST, lymfemassage eller tantra terapi, er den seksuelle energi central i din tilværelse. Mangler du bevidsthed over det, så mangler du balance i det hele taget.

Seksuel energi kan altid forvandles til kreativitet, et bedre parforhold, selvværd, målrettede handlinger og er i det hele taget en kontinuerlig udvikling i din eksistens.


Regler i Life Embrace

Etiske regler:

Kom uden ego-centrerede ambitioner, der skal passe i din egen opfattelse af ”hvad tantra er”. Jeg har respekt for dig som kunde, og forventer den samme form for respekt igen. Har du ingen forståelse eller er du blot afvisende for spirituel udvikling, meditation og selvudvikling, anbefaler jeg stærkt, at finder en anden klinik. På det område er jeg meget selektiv, da spirituel renlighed er centralt for mig som behandler og menneske.

Sørg for, at du dufter godt og har en behagelig ånde. VI sidder sammen i et lukke rum i ca 2 timer, så kan luften blive meget tung, hvis folk sveder eller har en ubehagelig tobak/kaffe eller fiskelugt. Klinikken har en udmærket badeværelse hvor shampoo, sæbe, deodorant, tandpasta og tandbørster tilbydes.

Det er fuldstændigt forbudt at indtage alkohol eller stoffer 24 timer inden behandlingen.

Sørg for at du kommer til tiden, dvs. hverken for tidligt eller for sent. Hvis du blive forsinket, skrive gerne sms om, hvornår du tror, du vil ankomme. Ankommer du tidligere, vent venligst i din bil, og kom lige på slaget, da jeg også har brug for tid til at genoplade og genopfriske lokalet mellem to behandlinger.

Bliver du syg på dagen, skal du stadig betale halvdelen af en behandling. Jo, jeg ved, det er synd for dig, men det er slet ikke mit ansvar, og husk at mit job er mit livsbrød.

Book en tid online


Den nemmeste og hurtigste måde at bestille en tid på hos mig er ved at booke en tid via mit online bookingsystem. På den måde kan du få et overblik over alle mine ledige tider samt mine priser, og du kan booke tiden, når det passer dig samt se din pris med det samme.

Vær opmærksom på, at du får en SMS-bekræftelse på din booking, ellers gælder bookingen ikke. Hvis du skal

aflyse din tid inden 24 timer før din oprindelige reservation, kræves der fuld pris for udeblivelse.

Forrige
Forrige

Tantra i den videnskabelige verden

Næste
Næste

Kranio Sakral terapi